Palo-Media
Palo-Media
Palo-Media

 Tuotteet ja palvelut
JULKAISUT
 Informaatio
Yritysinfo
Yhteystiedot
Ajankohtaista
Schneider Electric Esmi Sense FDP -paloilmoitinkeskus   Pvm: 08.08.2017
Uutisaihe:

Schneider Electricin Esmi Sense FDP on IoT-aikakauden paloilmoitinkeskusUutisen sisältö:

 

Schneider Electric tuo tämän vuoden lokakuussa markkinoille uuden Esmi Sense FDP -paloilmoitinkeskuksen, jonka ominaisuudet ja toiminnallisuudet mahdollistavat verkkoyhteyden hyödyntämisen myös paloalalla. Yhdessä Schneider Electricin EcoStruxure Fire Expert -sovelluksen kanssa Esmi Sense -paloilmoitinkeskus on ensimmäinen todellinen verkossa toimiva paloilmoitinratkaisu. Fire Expertin avulla käyttäjä voi seurata ja ohjata paloilmoitinjärjestelmiä tietokoneeltaan, älypuhelimestaan tai tabletiltaan milloin ja missä tahansa.

Esmi Sense -paloilmoitinkeskuksesta on saatavissa kolme erilaista mallia, jotka sopivat niin pienten kuin suurtenkin järjestelmien tarpeisiin. Esmi Sense FDP -paloilmoitinjärjestelmään voidaan liittää laaja valikoima Esmi-paloilmaisimia. Kaikki paloilmaisimet on sertifioitu ja yhteensopivuustestattu EN54-13-standardin mukaisesti. Esmi Sense FDP -paloilmoitinkeskuksen täysin uusi muotoilu, älykkäät opastavat hipaisunäppäimet ja intuitiivinen, suuri värinäyttö parantavat käyttäjäkokemusta.

Ainutlaatuisella Esmi-navigointipyörällä toiminnon valitseminen on nopeaa ja helppoa. Esmi Sense FDP -paloilmoitinkeskusten asentaminen on nopeaa ja vaivatonta. Käyttöönotossa voidaan säästä aikaa ja rahaa, kun yksi asentaja voi tehdä muutokset vaivattomasti vaikka tablet-tietokoneella samalla kun kiertää kohdessa tekemässä ilmaisintestaukset. Aiemmin tähän on tyypillisesti vaadittu kaksi asentajaa, joista toinen on paloilmoitinkeskuksella kuittaamassa testihälytykset.

”Esmi Sense FDP on maailman ensimmäinen todellinen online-paloilmoitinjärjestelmä. 2016 lanseerattu pilvipohjainen EcoStruxure Fire Expert -selainkäyttöliittymä ja Esmi Sense FDP -paloilmoitinjärjestelmä mahdollistavat käyttäjälle paremman tilannekuvan, nopeuttavat merkittävästi asennusta ja käyttöönottoa sekä tarjoavat uudenlaisen palvelumallin paloilmoitinjärjestelmien ennakoivaan huoltoon ja ylläpitoon. Online-tilannekuvan ja ennakoivan ylläpidon ansiosta järjestelmä on luotettavampi ja virhehälytyksiä on vähemmän, mikä pienentää asiakkaan liiketoiminnan riskejä. Esmi Sense FDP -paloilmoitinkeskus tuokin kiinteistönomistajalle arvoa koko paloilmoitinjärjestelmän elinkaaren ajan”, kertoo Anssi Liski, joka toimii palo- ja turvatuotteiden sekä kiinteistönhallintajärjestelmien Offer Managerina Schneider Electric Finlandin Ecobuildings-liiketoimintayksikössä.

Lisätietoja:

http://www.esmi.com/firexpert/
FireXpert -video
Lehdistötiedote: Uusi Esmi FireXpert -ratkaisu yksinkertaistaa paloilmoitinlaitteiden asennusta ja huoltoa

 

Schneider Electric
Anssi Liski
040 6431616
anssi.liski@schneider-electric.com

 Tilastotietoa:
Katsomiskerrat: 10272
Jatka
 Uutisia
Palotornin varjossa

PALOTOIMEN HISTORIAA

Schneider Electric Esmi Sense FDP -paloilmoitinkeskus

Huoneistopalotutkimus

Nämä häkävaroittimet eivät toimi kunnolla!

Tupakointi on yhä suurin palokuolemien syy

Tallipalon varalle

beat
© Palo-Media Oy 2020  Sipoontie 18, 04420 Järvenpää 045 1451111